klo 14:10 | 24.7.2018

Jogurttimarinadissa possu mureutuu meheväksi ja saa täyteläisen maun. Tarjoa possu pehmeän tulisen mantelikastikkeen kanssa. Kesän grillisuosikki on valmis!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4-6 annosta
Valmistusaika
35 min + marinointi 2 t
Vaikeustaso
Helppo
Jogurttipossu ja mantelikastike
Ainekset
800
g
kassleria
1
tl
suolaa
Marinadi
2
dl
turkkilaista jogurttia
2
rkl
kokojyväsinappia
1
tl
savupaprikajauhetta
Työvaiheet
- Leikkaa kasslerpaisti 3 cm:n viipaleiksi ja viipaleet reiluiksi paloiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään. Lisää lihat marinadiin ja anna maustua jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Tee sillä välin mantelikastike (ks. ohje alla).
- Pyyhi marinadi lihojen pinnalta ennen kypsennystä. Kuumenna parila tulikuumaksi ja lisää sille ruokaöljyä. Lisää lihapaloja muutama kerrallaan parilapannulle tai grilliin. Kypsennä välillä käännellen noin 6 minuuttia, kunnes liha on täysin kypsää. Mausta lopuksi suolalla.
- Tarjoa possu mantelikastikkeen kanssa.
Mantelikastike
Ainekset
2
cm:n pala
inkivääriä
2
valkosipulinkynttä
1
limetin mehu
2
dl
kuorellisia manteleita
1½
dl
turkkilaista jogurttia
½
rkl
tummaa siirappia
1–2
tl
sriracha-kastiketta
½
tl
suolaa
1
dl
korianterinlehtiä
Työvaiheet
- Kuori inkivääri ja valkosipulinkynnet. Pilko ne muutamaan palaan. Purista limetistä mehu.
- Lisää kaikki aineet tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi kastikkeeksi. Tarjoa jogurttipossun kanssa.
Missä mantelikastikkeen ohje??
Kiitos huomiostasi! Kastikkeen ohje oli jäänyt merkitsemättä julkiseksi. Nyt se näkyy possureseptin alla!