Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Grillaus
13:57 | 2.5.2013

Mixed grill -sekalihavartaat

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1476 reseptiä
OHJE Sanna Kekäläinen KUVA Sami Repo

Yhdistele vartaisiin lempilihojasi ja tarjoa BBQ-kastikkeen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12 varrasta
40 minuuttia
Helppo

Mixed grill -sekalihavartaat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

8
kpl
pientä kesäsipulia
1
pkt
fileepekonia (120g)
300
g
possun sisäfileetä
1
kpl
karitsan ulkofilee
suolaa
mustapippuria myllystä
Maustamiseen
1
dl
barbequekastiketta (esim. Santa Maria)

Vaiheet

  1. Leikkaa kesäsipulien varret irti (vihreät osat voit käyttää vaikkapa perunasalaattiin.)
  2. Viipaloi fileepekonit. Leikkaa possun- ja lampaanfileet paloiksi. Kuutioi possu pieniksi ja lampaanfileet kookkaammiksi paloiksi.
  3. Pujota kaikki palat vuorotellen vartaisiin. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sivele vartaat bbq-kastikkeella.
  4. Paista vartaita keskilämpöisessä grillissä välillä käännellen 15-20 minuuttia tai kunnes possu on kypsää ja vartaat ovat kauniin värisiä.
  5. Tarjoile coleslawin ja barbeque-kastikkeen kanssa.

Vinkki! Voit halutessasi kääriä karitsanfileepalat pekoniin kuivumisen estämiseksi. Vartaisiin voi myös tikuttaa kasviksia, esimerkiksi paprika ja herkkusieni sopivat hyvin lihan makuun.

Tilaa Glorian ruoka & viini
possu
Pekoni
Lammas
grillaus
Mia: Tinto
Pihvi & BBQ
grillaus
vappu
juhannus

Suosituimmat

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini