Yhdistele vartaisiin lempilihojasi ja tarjoa BBQ-kastikkeen kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12 varrasta
40 minuuttia
Helppo
Mixed grill -sekalihavartaat
Ainesosat
8
kpl
pientä kesäsipulia
1
pkt
fileepekonia (120g)
300
g
possun sisäfileetä
1
kpl
karitsan ulkofilee
suolaa
mustapippuria myllystä
Maustamiseen
1
dl
barbequekastiketta (esim. Santa Maria)
Vaiheet
- Leikkaa kesäsipulien varret irti (vihreät osat voit käyttää vaikkapa perunasalaattiin.)
- Viipaloi fileepekonit. Leikkaa possun- ja lampaanfileet paloiksi. Kuutioi possu pieniksi ja lampaanfileet kookkaammiksi paloiksi.
- Pujota kaikki palat vuorotellen vartaisiin. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sivele vartaat bbq-kastikkeella.
- Paista vartaita keskilämpöisessä grillissä välillä käännellen 15-20 minuuttia tai kunnes possu on kypsää ja vartaat ovat kauniin värisiä.
- Tarjoile coleslawin ja barbeque-kastikkeen kanssa.
Vinkki! Voit halutessasi kääriä karitsanfileepalat pekoniin kuivumisen estämiseksi. Vartaisiin voi myös tikuttaa kasviksia, esimerkiksi paprika ja herkkusieni sopivat hyvin lihan makuun.