klo 14:16 | 1.6.2017

Tuoremakkarat kääriytyvät rullalle ja väliin sujautetaan kesäkurpitsaa. Lihan ystävä kääri ympärille vielä pekonia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
30 min + 30 min
Vaikeustaso
Helppo
Rullalla grillatut tuoremakkarat
Ainekset
1
pkt
(280 g) raakamakkaraa (esim. Chorizo grillliwurst, Saarioinen)
4-5
grillitikkua
1
kesäkurpitsa
4
oksaa rosmariinia tai salviaa
Työvaiheet
- Ota makkarat 30 minuutiksi huoneen lämpöön ennen grillausta. Liota puiset grillitikut.
- Leikkaa kesäkurpitsa pitkittäin ohuiksi siivuiksi. Irrota yrttien lehdet.
- Laita yksi makkara leikkuulaudalle ja kääri rullalle. Aseta makkararullan ympärille kesäkurpitsasiivu. Rullaa toinen makkara ja siivu kesäkurpitsaa tiiviisti ensimmäisen makkaran ympärille. Toista kunnes kaikki neljä makkaraa ovat tiivinä rullana.
- Paina neljä tai viisi grillitikkua koko makkararullan läpi ristikkäin.
- Kuumenna grilli kuumaksi ja grillaa makkararullia vähän väliä käännellen 20 minuuttia.