Tässä reseptissä possu saa makua viskimarinadista ja raidat grillistä. Kokonaisuuden viimeistelee savuinen ranch-kastike.
Viskimaustetut kasslerit
Ainekset
Työvaiheet
- Mittaa maustekastikkeen ainekset pieneen kattilaan. Kiehauta, että sokeri sulaa. Nosta liedeltä. Ota liemestä puolet (noin 1½ dl) ja siirrä isoon kulhoon.
- Lisää kulhoon rypsiöljy ja raastettu inkivääri. Anna jäähtyä.
- Laita lihat jäähtyneeseen liemeen ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään 4 h tai yön yli.
- Nosta kattilaan jäänyt mausteliemi jääkaappiin. Sitä käytetään vielä grillatessa.
- Sekoita ranch-kastikkeen ainekset yhteen. Anna maustua jääkaapissa ainakin pari tuntia.
- Kun on aika grillata, ota lihat ajoissa huoneenlämpöön, jotta ne hieman lämpenevät.
- Ota esiin maustekastike. Jos se vaikuttaa hyvin ohuelta, voit keittää sitä liedellä kokoon muutaman minuutin ajan. Tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä.
- Kuumenna grilli ja grillaa kasslerit kypsiksi samalla niitä maustekastikkeella sivellen.
- Tarjoa savuchilillä maustetun ranch-kastikkeen sekä rapeiden kasvisten kanssa (linkki ohjeeseen löytyy reseptin alta).