
Pot stickersien nimi viittaa jauhopitsiin, joka saa nyytit tarttumaan toisiinsa kiinni. Rapea pitsi rusahtaa ihanasti, kun nyytit murtaa irti toisistaan.
Pot stickers -nyytit
Ainekset
Työvaiheet
-
Ota wonton-kuoret sulamaan huoneenlämpöön 3 tuntia aiemmin. Levitä ne keoiksi lautaselle ja peitä muovikelmulla. Varaa paistamiseen kannellinen pinnoitettu pannu.
-
Laita jauheliha kulhoon. Kuori ja raasta inkivääri (1 rkl) sekä valkosipulinkynsi. Hienonna korianteri. Yhdistä täytteen aineet.
-
Täytä nyytit yksi kerrallaan. Kostuta taikinakuoren reunat kevyesti vedellä. Laita keskelle vajaa ruokalusikallinen täytettä. Rypytä nyytti tiiviisti kiinni ja laita leikkuulaudalle odottamaan. Täytä loput nyytit samoin.
-
Sekoita pitsin aineet kulhossa. Raasta kastiketta varten inkivääri (1 rkl) toiseen kulhoon ja lisää loput kastikkeen aineet.
-
Kuumenna puolet öljystä pannussa. Laita puolet nyyteistä rypytetty puoli ylöspäin pannuun ja paista 2–3 minuuttia, kunnes nyyttien pohja on kullanruskea.
-
Sekoita pitsiseos tasaiseksi ja kaada siitä puolet pannuun. Peitä pannu kannella ja anna paistua 3 minuuttia. Poista kansi ja jatka kypsentämistä miedolla lämmöllä 5 minuuttia, kunnes pitsi on rapea ja kullanruskea. Kumoa nyytit pitsipuoli ylöspäin lautaselle ja paista loput nyyteistä samoin.