Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Juhli ja nauti
Grillaus
Gluteeniton
12:00 | 1.7.2017

Pikku ribsit

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
Ohje Outi Väisänen Kuva Tuomas Kolehmainen

Nämä ribsit eivät tarvitse tuntikausien valmistelua ennen grillaamista. Pintaan hierotaan maukas rubi ja sitten vain hommiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
20 min + kypsennys 5 t
Helppo

Pikku ribsit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1 1/2
pieniä ribsejä eli porsaan kylkiluuriviä
1
rkl
paprikajauhetta
1
rkl
tummaa sokeria
2
tl
valkosipulijauhetta
2
tl
suolaa
2
tl
mustapippuria
1-2
tl
anchochilijauhetta (esim. Santa Maria)
1
tl
kanelia
1
tl
sinappijauhetta
Sinappinen ”Moisturizer”
2
rkl
dijoninsinappia
2
rkl
rypsiöljyä
2
rkl
vettä
Glaseeraus
1
sitruunan mehu
1
rkl
hunajaa
1
rkl
siirappia

Vaiheet

  1. Valmista rubi sekoittamalla kaikki mausteet pienessä kulhossa.
  2. Poista ribseistä kalvot veitsellä. Yhdistä ”moisturizerin” sinappi, öljy ja vesi ja sivele seos ribsien pintaan. Hiero rubi käsin päälle.
  3. Savusta ribsejä 105-asteisessa savugrillissä noin 5 tuntia tai kunnes haluamasi purutuntuma on saavutettu. Hyvän kypsyyden tunnistat siitä, että liha repeää nostettaessa luiden suuntaisesti ja ribsit tuntuvat liikuteltaessa yhtä pehmeiltä kuin raakana.
  4. Tee glaseeraus, jos pidät tahmeista ribseistä. Sekoita glaseerauksen ainekset ja sivele seos ribsien pintaan. Nosta grillin lämpö korkeaksi ja grillaa muutama minuutti, kunnes pinta on tahmea ja rapea.

 

Omeanslaw

Ainesosat

1
sitruuna
1
rkl
omenaviinietikkaa
2
rkl
oliiviöljyä
1
rkl
hunajaa
1/2 - 1
tl
suolaa
1
fenkoli
3
varsisellerin vartta
1
vihreä omena (esim. Granny Smith)

Vaiheet

  1. Purista sitruunasta mehu ja sekoita se etikan, öljyn, hunajan ja suolan kanssa kulhossa.
  2. Poista fenkolista lehdet ja suikaloi se mandoliinilla tai veitsellä. Leikkaa varsisellerit tikuiksi. Leikkaa omena kuorineen suikaleiksi.
  3. Sekoita kasvikset kastikkeeseen. Voit tehdä salaatin pari tuntia ennen tarjoamista.
Tilaa Glorian ruoka & viini
grillaus
Kemut
Viikonloppubistro
ribsit

Suosituimmat

Hasselbackan punajuuret

Luumu-omenatorttu

Suppispasteijat

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Lakupallopiparit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini