Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Juhli ja nauti
10:31 | 30.1.2018

Ankankoivet ja punakaali

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
Ohje Riikka Väliahde Kuva Tuomas Kolehmainen

Tarjoa punakaalin ja ankankoipien seurana ranskankermaa, johon on silputtu tuoretta timjamia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 min + 3 t uunissa
Helppo

Ankankoivet ja punakaali

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

4
ankankoipea
1
tl
suolaa
1/2
punakaali
2
sipulia
3
valkosipulinkynttä
2
rkl
öljyä
2
dl
punaviiniä
1/2
dl
punaviinietikkaa
1
tl
suolaa
1
tl
mustapippureita

Vaiheet

  1. Nosta ankankoivet pöydälle lämpenemään ja ripottele niiden pintaan suolaa. Kuumenna uuni 120-asteiseksi. Silppua

    punakaali ohueksi silpuksi. Kuori sipulit ja valkosipulin kynnet. Siivuta sipulit karkeasti ja leikkaa valkosipulinkynnet muutamaan osaan.

  2. Kaada öljy uuninkestävään pataan ja kuumenna. Kuullota öljyssä sipuleita, valkosipuleita ja kaalia, kunnes vihannekset alkavat pehmetä. Lisää punaviini, punaviinietikka ja mausteet. Laske lämpötilaa ja anna porista sillä välin, kun ruskistat ankankoivet.

  3. Nosta koivet kaksi kerrallaan viileälle pannulle nahkapuoli alaspäin. Kuumenna pannu ja anna koipien ruskistua. Nosta koivet kaalipedin päälle. Laita padan kansi kiinni ja kypsennä uunissa kolme tuntia.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Ankankoivet ja punakaali
ankka
punakaali
Kemut
Kot kot
Viikonloppubistro

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Saaristolaisleipä

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini