Tarjoa punakaalin ja ankankoipien seurana ranskankermaa, johon on silputtu tuoretta timjamia.
Ankankoivet ja punakaali
Ainekset
Työvaiheet
-
Nosta ankankoivet pöydälle lämpenemään ja ripottele niiden pintaan suolaa. Kuumenna uuni 120-asteiseksi. Silppua
punakaali ohueksi silpuksi. Kuori sipulit ja valkosipulin kynnet. Siivuta sipulit karkeasti ja leikkaa valkosipulinkynnet muutamaan osaan.
-
Kaada öljy uuninkestävään pataan ja kuumenna. Kuullota öljyssä sipuleita, valkosipuleita ja kaalia, kunnes vihannekset alkavat pehmetä. Lisää punaviini, punaviinietikka ja mausteet. Laske lämpötilaa ja anna porista sillä välin, kun ruskistat ankankoivet.
-
Nosta koivet kaksi kerrallaan viileälle pannulle nahkapuoli alaspäin. Kuumenna pannu ja anna koipien ruskistua. Nosta koivet kaalipedin päälle. Laita padan kansi kiinni ja kypsennä uunissa kolme tuntia.
Laittaisitteko kalorit näihin?
Olen valmistanut monia laittamianne leivonnaisia ja ruokia.
Kiitos!