Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Juhli ja nauti
19:18 | 4.11.2019

Italialainen lihapullavuoka

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1480 reseptiä
OHJE Meri-Tuuli Väntsi KUVA Ninna Lindström

Italialaiset lihapullat kypsyvät uunissa ihanan meheviksi. Samassa vuoassa hautuvat myös gnocchit ja varsiparsakaalit. Tämä ruoka sopii niin arkeen kuin viikonloppuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
20 minuuttia + 40 minuuttia
Helppo

Italialainen lihapullavuoka

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Lihapullat
1
sipuli
loraus
oliiviöljyä
1
dl
korppujauhoja
1½
tl
suolaa
½
tl
kuivattua meiramia
½
tl
kuivattua rosmariinia
½
tl
valkopippuria
1
dl
kermaa
2
munaa
600
g
sika-nautajauhelihaa
tilkka
oliiviöljyä paistamiseen
Vuokaan
2
dl
lihalientä
2
dl
valkoviiniä
½
sitruunaa
tuoretta rosmariinia
8
varsiparsakaalia
500
g
tuore-gnoccheja

Vaiheet

  1. Hienonna sipuli. Kuullota sipuli pannulla miedolla lämmöllä oliiviöljyssä ihan pehmeäksi.
  2. Laita sipulisilppu tehosekoittimen kannuun. Lisää korppujauhot, mausteet, kerma ja munat. Surauta seos sileäksi.
  3. Sekoita tahna jauhelihan joukkoon. Pyörittele lihapullat noin 30 cm x 40 cm:n kokoiseen uunivuokaan.
  4. Sekoita lihaliemi kuumasta vedestä sekä fondista tai liemikuutiosta. Yhdistä lihaliemi ja valkoviini. Kaada neste pullien päälle. Leikkaa sitruuna lohkoiksi lihapullien väliin.
  5. Paista lihapullia 175-asteisessa uunissa 30 minuuttia. Pese sillä välin broccolinit ja leikkaa kuivat kannat pois.
  6. Ota vuoka hetkeksi ulos uunista ja nosta lämpötila 225 asteeseen. Paina gnocchit vuokaan liemen sekaan. Asettele joukkoon broccolinit ja rosmariinin oksat. Paista vielä 10 minuuttia, kunnes gnocchit ovat kypsiä.
Tilaa Glorian ruoka & viini
lihapullat
lihapullavuoka
italialaiset lihapullat
lasten suosikit
Kemut
jauhelihakierre

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Saaristolaisleipä

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini