Rapeapintainen kasleri voi hyvinkin jäädä joulupöydän vakiovieraaksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6-8
20 min + suolaus 8-12 t + paist
Vaikea
Lämmin punakaalisalaatti
Ainesosat
500
g
punakaalia
1
pieni sipuli
1
rkl
öljyä
3/4
dl
limetin mehua
1/2
dl
vettä
3
rkl
sokeria
1
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria myllystä
Vaiheet
- Suikaloi kaali. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuullota kaalia ja sipulia öljyssä pannussa muutama minuutti.
- Lisää loput ainekset ja hauduta kaali kypsäksi, noin 5 minuuttia. Se saa jäädä rapeaksi. Maista ja tarjoa lämpimänä lihan ja maapähkinäkastikkeen kanssa.