
Söpöt minimunakkaat eivät vaadi väkertämistä, vaan syntyvät yhtä vaivatta kuin tavallinenkin omeletti. Täytteessä maistuvat poro, rosmariini ja valkohomejuusto. Tarjoa tapasten tapaan!
Porolla täytetyt minimunakkaat
Ainekset
Työvaiheet
-
Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa. Sekoita joukkoon loraus vettä ja suola.
-
Valmistele täyte. Kuori ja leikkaa punasipuli hyvin ohuiksi renkaiksi. Hienonna rosmariini ja leikkaa juustosta ohuita viipaleita.
-
Kuumenna voi lettupannulla. Kaada munakasmassaa pannun koloihin ja vedä pintaa varovasti puulastalla, kunnes se hyytyy ja saa hieman väriä toiselta puolelta.
-
Laita täytteitä toiselle puoliskolle ja käännä veitsen avulla toinen puoli päälle puolikuuksi. Anna vielä tekeytyä noin minuutti, voit painaa ”kantta” hieman tiiviimmäksi. Nosta tarjolle.