klo 12:03 | 3.5.2013

Grilli kuumaksi, nämä vartaat saavat ensin teriyakimarinadikylvyn ja sitten seurakseen pähkinäkastiketta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
15 min + 3 t
Vaikeustaso
Kohtalainen
Sataynautaa Malesiasta
Ainekset
450
g
naudan ulkofileetä
Marinadi
1/2
dl
teriyaki-kastiketta
2
valkosipulinkynttä
1/2
rkl
raastettua inkivääriä
1/2
tl
suolaa
Dippikastike
3/4
dl
maapähkinävoita
1
dl
kookosmaitoa
1
tl
seesamiöljyä
1
tl
soijakastiketta
1/2
rkl
limettimehua
1
tl
kalakastiketta
1/4
tl
cayennenpippuria
Työvaiheet
- Sekoita marinadiainekset keskenään kulhossa ja lisää sekaan kuutioitu liha. Peitä ja nosta viileään maustumaan vähintään 3 tunniksi.
- Sekoita keskenään dippikastikkeen ainekset. Pujottele lihapalat liotettuihin grillivarrastikkuihin ja grillaa kohtalaisella lämmöllä noin 1–2 minuuttia kummaltakin puolelta.
- Tarjoa vartaat dippikastikkeen kanssa.