Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Keitot
13:05 | 16.10.2012

Keitto chorizosta ja kikherneistä

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Sanna Kekäläinen KUVA Sami Repo

Tomaattipohjainen keitto hemmottelee makunystyröitä. Soppa viimeistellään mozzarellalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min
Helppo

Keitto chorizosta ja kikherneistä

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
porkkanaa
2–4
chorizoa tai muuta mausteista raakamakkaraa
2
rkl
rypsiöljyä
6
dl
kasvis- tai lihalientä
1
prk
(400–500 g) paseerattua tomaattia
1
tl
sokeria
3
dl
keitettyjä kikherneitä
1
pkt
(125 g) bufalamozzarellaa
2
rkl
hienonnettua, tuoretta ruohosipulia
1/2
tl
mustapippuria myllystä

Vaiheet

  1. Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja leikkaa porkkanat 4 mm x 4 mm:n kokoisiksi kuutioiksi.
  2. Puristele makkarat kuoristaan pieniksi paloiksi. Kuullota makkarapaloja öljyssä kattilassa, kunnes ne ovat kauniin värisiä, 1–2 min. Ota makkarat hetkeksi sivuun.
  3. Laita sipulit ja porkkanat kattilaan. Paista käännellen noin 1 min.
  4. Lisää kasvisliemi, paseerattu tomaatti ja sokeri. Anna seoksen kiehahtaa ja keitä hiljaisella lämmöllä noin 10 min, tai kunnes porkkanat ovat pehmeitä.
  5. Lisää makkarat ja kikherneet kattilaan. Jatka kypsentämistä, kunnes kikherneet ovat lämmenneet ja makkara on kypsää, noin 10 min.
  6. Annostele keitto lautasille, revi päälle mozzarellaa. Ripottele pinnalle vielä ruohosipulia ja rouhi päälle mustapippuria.
Tilaa Glorian ruoka & viini
chorizo
keitto
kikherne
tomaattikeitto
Finca: Shiraz
Touch of Taste: Juhlaruoat
30 minuuttia

Suosituimmat

Taatelikakku

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Hasselbackan punajuuret

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini