Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Lisukkeet
Juhli ja nauti
10:03 | 2.4.2014

Kahteen kertaan kypsennetyt uudet perunat

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
OHJE Marja Samuli KUVA Sami Repo

Tässä on annos isoon nälkään. Ennen grillaamista entrecôte marinoidaan tummassa oluessa maukkaaksi. Lisukkeeksi haudutetaan eilisen aterialta jääneitä uusia perunoita lihaliemessä. Kastikkeeksi tehdään majoneesi karamellisoidusta sipulista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
1 tunti 20 min + 4 tuntia
Vaikea

Kahteen kertaan kypsennetyt uudet perunat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
kg
(edellisenä päivänä) keitettyjä uusia perunoita
3
rkl
hienonnettua ruohosipulia
½
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria myllystä
2
dl
vettä
1
lihafondikuutio (esim. Knorr)
50
g
juustoraastetta (esim. parmesaani tai emmentaali)

Vaiheet

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Viipaloi keitetyt perunat. Voit tarvittaessa myös kuoria ne. Lado viipaleet uunivuokaan (vet. n. 2 l); ripottele ruohosipulia, suolaa ja pippuria väleihin.
  2. Kiehauta vesi ja lihafondi kattilassa. Kaada liemi uunivuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle.
  3. Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin ja lihaliemi on lähes imeytynyt perunaviipaleisiin.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Peruna
entrecôte
majoneesi
liha
finca: caballero
videoresepti
Pääsiäinen
Grillaus

Suosituimmat

Taatelikakku

Luumu-omenatorttu

Moussaka

Punajuuri-lehtikaali-silakkapelti ja vihreä kastike

Dijoninsinappi-uunisilakat

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini