Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Lisukkeet
Kastikkeet, tahnat ja marinadit
16:26 | 17.2.2015

Naudan sisäfileettä kantarellimuhennoksella ja valkosipuliperunoilla

Lisää omaan keittokirjaan
MasterChef VIP on lisännyt 41 reseptiä

Kunnon pihvi, reilusti valkosipulilla maustetut perunat ja maukas sienimuhennos. Näyttelijä Mikko Kivisen annos on todellinen klassikko.

1411478

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2 annosta
Keskivaikea

Naudan sisäfileettä kantarellimuhennoksella ja valkosipuliperunoilla

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

2
palaa
naudan sisäfileetä (à 200 g)
sormisuolaa
valkopippuria
mustapippuria
voita paistamiseen
Kantarellimuhennos
1
l
kantarelleja
sipulia
voita paistamiseen
kuohukermaa
sormisuolaa
valkopippuria
sokeria
Valkosipuliperunat
600
g
kiinteää perunaa
Valkosipulia
100
g
herkkusieniä
sormisuolaa
oliiviöljyä
voita
Lisäksi
neljän marjan sokeroimatonta hilloa

Vaiheet

 

  1. Valmista ensin valkosipuliperunat. Kuori ja viipaloi perunat ja paista tulikuumalla pannulla ruskeiksi tilkassa öljyä. Laita uunivuokaan ja paista 225-asteisessa uunissa n. 40 min. Paista sillä välin herkkusienet ruskeiksi ja yhdistä perunoihin, kun ne ovat kypsiä. Lisää runsaasti valkosipulia, jotta Tomikin tykkää ja mausta suolalla maun mukaan.
  2. Putsaa kantarellit ja pieni isompia. Silppua sipuli. Kuullota sipuleita ja kanttarelleja voissa, kunnes enin neste on haihtunut ja sipulit ovat pehmenneet. Ripottele päälle ripaus sokeria ja sekoita. Lisää pannuun kerma, kiehauta ja mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Ota lihapalat huoneen lämpöön noin tuntia ennen paistamista. Kuivaa pinnat ja mausta suolalla. Kuumenna pannu kuumaksi ja lisää voita. Paista pihvit ruskeiksi molemmin puolin ja mausta pippurilla.

  4. Tarjoa pihvit valkosipuliperunoiden ja kantarellimuhennoksen kera ja viimeistele lautanen lusikallisella neljän marjan hilloa.

     

Tilaa Glorian ruoka & viini
pihvi
kantarellimuhennos
masterchef vip
valkosipuliperunat

Suosituimmat

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Dijonin possu

Mifukastike

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini