Mausta sinappi herkulliseksi appelsiinilla ja konjakilla. Maku vain paranee, jos sinappi saa tekeytyä jääkaapissa ennen tarjoamista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 min + maustuminen
Appelsiini-konjakkisinappi
Ainesosat
(2 1/2 dl)
1
dl
sinappijauhetta
1
dl
sokeria
½
rkl
perunajauhoja
1
dl
kermaa
½
dl
omenamehua
1
tl
omenaviinietikkaa
2
kananmunaa
4
rkl
konjakkia
½
(luomu)appelsiinin kuori raastettuna
Vaiheet
- Sekoita sinappijauhe, sokeri ja perunajauho keskenään. Mittaa kattilaan kerma, omenamehu ja viinietikka. Vatkaa munat seokseen ja siivilöi kuivat aineet joukkoon. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Älä keitä.
- Mausta jäähtynyt sinappi konjakilla ja appelsiinininkuoriraasteella. Laita sinappipurkkeihin ja anna maustua kylmässä päivän tai pari ennen maistamista.