MasterChef VIP -ohjelman ensimmäisessä jaksossa Jyrki Anttila kokkaa peuranfileetä. Lisukkeiksi hän valmistaa päärynächutneytä, puolukkakastiketta ja perunaohukaisia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
2
Vaikea
Päärynächutney
Ainesosat
1/2
dl
rusinoita
2
rkl
konjakkia
2
päärynää
2
rkl
voita
1
rkl
fariinisokeria
1
rkl
hunajaa
2
rkl
limettimehua
Vaiheet
- Laita rusinat konjakkiin likoamaan. Kuori päärynät. Leikkaa päärynät 4 lohkoksi, poista siemenkota ja viipaloi lohkot.
- Kuullota päärynöitä voissa ja lisää joukkoon rusinat ja fariinisokeri. Kuullota päärynäseosta vielä hetken ajan ja lisää joukkoon hunaja. Keitä seosta kokoon n. 5 minuuttia ja mausta limettimehulla.