Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Muuta
14:48 | 27.4.2015

Corn dogs

Lisää omaan keittokirjaan
Soppa365 on lisännyt 300 reseptiä
Riikka Kaila Kuva: Teemu Leminen

Nakkia tikun nokassa rapeaan maissikuoreen piilotettuna. Älä arkaile uppopaistoa, vaan pyöräytä nakkitikut reippaasti taikinassa ja anna porista rapeiksi öljykattilassa. Nauti kuumina ketsupin ja sinapin kera.

2048996

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
12 kpl
20 min
Helppo

Corn dogs

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

Frittitaikina
2
dl
vehnäjauhoja
1 ½
dl
maissijauhoja
1
rkl
sokeria
1½
tl
leivinjauhetta
1
kananmuna
n. 2
dl
maitoa
½
rkl
rypsiöljyä
Lisäksi
n. ½
l
rypsiöljyä
12
(kuoretonta) nakkia
12
varrastikkua

Vaiheet

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää muna, öljy ja maito sekoittaen kuiviin aineisiin. Lisää tarvittaessa maitoa: taikinan tulee olla reilusti paksumpaa kuin lettutaikinan, suunnilleen kakkutaikinan paksuista. Taikina kannattaa kaataa korkeaan ja kapeaan astiaan (esim. sauvasekoittimen kulho, suuri mittakannu tai oluttuoppi) niin nakki on helpompi dipata.
  2. Kuumenna öljy valurautapadassa tai teräskattilassa 180-asteiseksi.
  3. Jos nakit ovat kovin märkiä, kuivaa ne kevyesti talouspaperilla. Työnnä tikku nakin läpi pitkittäin niin, ettei se kuitenkaan lävistä nakkia.
  4. Kun öljy on kuumentunut dippaa nakit taikinaan niin, että ne peittyvät kokonaan. Nosta öljyyn paistumaan pariksi minuutiksi, kunnes corn dogit ovat kauttaaltaan kullanruskeita. Nosta pihtien avulla öljystä ja tarjoa lämpiminä ketsupin ja sinapin kera.
Tilaa Glorian ruoka & viini
vappu
videoresepti
corn dog
Felix: ketsuppi
Kemut
Lasten suosikit
Vappu

Suosituimmat

Taatelikakku

Shelterin mallasleipä

Munatoti Jamie Oliverin tapaan

Saaristolaisleipä

Hansin maa-artisokkakeitto

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini