Englantilaistyylisen brunssin ruokalajit valmistuvat helposti samalla kertaa. Lado ainekset pannulle kypsymisjärjestyksessä ja nauti paahtoleivän kera.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
1 annos
Valmistusaika
15 min
Vaikeustaso
Helppo
English breakfast -pannu
Ainekset
5
pikkunakkia ja bratwurstia
1
kananmuna
5
terttutomaattia
30
g
tuoretta pinaattia
1
dl
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
tilkka öljyä paistamiseen
4
pekonisiivua
Lisäksi
paahtoleipää
Työvaiheet
- Paista pekonit rapeiksi ja siirrä ne pannun reunalle.
- Lisää öljyä, pikkunakit, bratwurstit, kananmuna ja tomaatit omille alueilleen ja alenna lämpöä. Paista muutama minuutti käännellen.
- Siirrä nakit ja tomaatit reunoille. Lisää siistityt pinaatit ja pavut. Paista, kunnes pavut ovat kuumia ja pinaatti lämmintä.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Nauti koko herkku paahtoleivän kera.