
Ei ole väärin huijata, jos lopputulos on näin ihana. Voi olla, ettet koskaan enää palaa lasagnelevyihin kokeiltuasi korvata ne valkosipulivoita tihkuvilla patonkiviipaleilla.
Huijarin lasagne
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Ruskista jauheliha öljyssä. Kuori ja purista valkosipulinkynnet lopussa joukkoon. Mausta suolalla ja sinapilla. Kaada pastakastike joukkoon ja jätä porisemaan matalalle lämmölle.
- Kiehauta ruokakerma kattilassa ja sulata juusto joukkoon.
- Leikkaa patongit 24 ohueksi viipaleeksi. Levitä voidellun uunivuoan pohjalle kerros patonkiviipaleita. Kaada päälle jauhelihakastiketta ja päällimmäiseksi juustokastiketta. Toista sama vielä kerran.
- Kypsennä 30 minuuttia. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.
No ei tämä kyllä mitään lasagnea ole. Tuostahan tulee samanlaista " puuroa " mitä saa lounaspaikoista kuten esim. RAX. Kyllä lasagnen pitää olla jämäkkää.
"Ruokakermaa"?
Oikeasti?
Miten olisi ihan vaan kermaa? Vaikkeivat enää ehkä olekaan kasviöljy-E-koodi-seoksia - uskomaton järkiintyminen siinä - niin silti. Kerma on kermaa, on kermaa.
Tein tänään ja ei voi muuta todeta kuin, että todella hyvää! Kivaa vaihtelua normilasagnellekin. Suosittelen 😋