Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
Pastat ja risotot
21:45 | 21.1.2017

Itämaisilla lihapullilla täytetyt conchiglioni-pastat

Lisää omaan keittokirjaan
essie_ on lisännyt 3 reseptiä
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6
45
Helppo

Itämaisilla lihapullilla täytetyt conchiglioni-pastat

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

24
kpl
isoja Conchiglioni-pasta simpukoita
40
cl
kanalientä (varmasti liha/kasvisliemi toimii myös)
40
g
voita
Lihapullat
600
g
jauhelihaa
8
oksaa
persiljaa
1
punasipuli
1
tl
juustokuminaa
Jugurttikastike
150
g
Jugurttia vuohenmaidosta (yaourt de chévre)
6
mintunlehteä
1
valkosipulinkynsi

Vaiheet

1. Aloita lihapullien valmistuksella pilkkomalla sipuli ja persilja pieneksi silpuksi. Sekoita jauheliha, sipuli, persilja, juustokumina, suola ja pippuri. Pyörittele 24 pientä (n. pähkinänkokoista) lihapullaa esim. leivinpaperin päälle.

2. Esikeitä pastat hyvin suolatussa vedessä 7min ajan. Huuhdo esikeitetyt pastat kylmällä vedellä.

3. Aseta pastat uuninkestävään vuokaan ja täytä jokainen simpukka lihapullalla. Paista uunissa 10 min ajan.

4. Valmista kanaliemi. Kun 10 min on kulunut ota vuoka pois uunista ja kaada kuuma kanaliemi vuokaan. Kuutioi voi ja ripottele sinne tänne pastojen sekaan. Paista uunissa vielä 10min. Pastan tulisi imeä lähes kaikki neste, mutta ei haittaa jos vähän nestettä jää vuokaan.

5. Anna vetäytyä hetki ja tarjoa minttujugurtin kanssa!

 

Resepti alunperin (vapaasti käännettynä) ranskalaisesta Regal-lehdestä.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Pasta
jauheliha
juustokumina

Suosituimmat

Lakupallopiparit

Luumu-omenatorttu

Kuminanäkkärit

Keikautetut luumutortut

Tofu-jyväbowl

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini