
Itämaisilla lihapullilla täytetyt conchiglioni-pastat
Ainekset
Työvaiheet
1. Aloita lihapullien valmistuksella pilkkomalla sipuli ja persilja pieneksi silpuksi. Sekoita jauheliha, sipuli, persilja, juustokumina, suola ja pippuri. Pyörittele 24 pientä (n. pähkinänkokoista) lihapullaa esim. leivinpaperin päälle.
2. Esikeitä pastat hyvin suolatussa vedessä 7min ajan. Huuhdo esikeitetyt pastat kylmällä vedellä.
3. Aseta pastat uuninkestävään vuokaan ja täytä jokainen simpukka lihapullalla. Paista uunissa 10 min ajan.
4. Valmista kanaliemi. Kun 10 min on kulunut ota vuoka pois uunista ja kaada kuuma kanaliemi vuokaan. Kuutioi voi ja ripottele sinne tänne pastojen sekaan. Paista uunissa vielä 10min. Pastan tulisi imeä lähes kaikki neste, mutta ei haittaa jos vähän nestettä jää vuokaan.
5. Anna vetäytyä hetki ja tarjoa minttujugurtin kanssa!
Resepti alunperin (vapaasti käännettynä) ranskalaisesta Regal-lehdestä.