
Vähärasvaiset lihapullat kypsennetään mehevässä tomaattikastikkeessa. Sekaan lisätään reilusti vihanneksia. Todellinen herkkupasta!
Kevyempi lihapullapasta
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja viipaloi porkkanat, sipulit ja valkosipulinkynnet. Paloittele sellerinvarret. Poista lehtikaalista kova ruoti ja hienonna lehdet.
- Kuumenna puolet öljystä pannulla ja paista kasviksia muutaman minuutin ajan.
- Kaada tomaatti ja kanaliemi joukkoon, peitä kannella ja jätä kiehumaan miedolla lämmöllä sillä aikaa, kun valmistat lihapullat. (Suurusta lopuksi halutessasi.)
- Sekoita lihapulla-ainekset keskenään ja pyörittele pulliksi. Taikinasta tulee noin 10 pikkupullaa. Paista lopussa öljyssä toisella pannulla. Pullien ei tarvitse olla täysin kypsiä, ne jatkavat kypsymistä kastikkeessa.
- Lisää lihapullat kastikkeeseen ja jatka kypsentämistä noin 10 minuutin ajan. Hienonna pinnalle ruohosipulia.