
Suolainen piiras kinkku- tai kasvistäytteellä
Ainekset
Työvaiheet
Kauli taikina kahden SAGA Leivinpaperin välissä ohueksi levyksi ja nosta se vuokaan (halkaisija 24-26 cm) paperin avulla siten, että paperi jää vuoan suojaksi. Laita taikina hetkeksi kylmään. Esikypsennä taikinaa 200 °C uunissa noin 10 minuuttia ja valmista haluamasi täyte.
Kinkkutäyte:
Hienonna purjo ja kinkku. Paista niitä hetki oliiviöljyssä pannulla. Voit myös käyttää SAGA Leivinpaperia pannun suojana ja paistaa paperin päällä ilman öljyä.
Lisää purjo ja kinkku esikypsennetyn pohjan päälle. Vispaa kananmunien rakenne rikki, lisää kerma ja juustoraaste sekä mausteita ja sekoita.
Kaada massa vuokaan ja kypsennä 180 °C uunissa noin 20 minuuttia.
Kasvistäyte:
Lisää murennettu vuohenjuusto, aurinkokuivattujen tomaattien kappaleet, sipulin siivut sekä hienonnettua basilikaa piirakkapohjan päälle.Vispaa kananmunien rakenne rikki ja lisää kerma sekä juustoraaste sekaan.
Kaada massa vuokaan ja kypsennä 180 °C uunissa noin 20 minuuttia.