
Vapise, valkosipulipatonki! Ilmakuivatulla kinkulla täytetyt valkosipuli-voisarvet ovat niin hyviä, että ne viedään suoraan pelliltä. Onneksi toinen satsi valmistuu nopeasti ja helposti, sillä croissantit tehdään valmistaikinasta.
Valkosipuli-voisarvet
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pehmennä voi huoneenlämmössä. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet joukkoon.
- Avaa taikinatölkki pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä voisarvilevyjen päälle valkosipulivoita. Nosta päälle kinkkuviipaleet ja basilikan lehtiä.
- Kääri rullalle ja voitele kananmunalla. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
- Paista noin 13 minuuttia (pakkauksen ohjeen mukaan). Nauti lämpimänä.