Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
½ pellillistä
30 min
Helppo
Bolognese-täyte
Ainesosat
200
g
naudan jauhelihaa
1
sipuli
1
rkl
öljyä
½
tl
suolaa
¼
tl
mustapippuria myllystä
2
dl
juustoraastetta (esim. mozzarella)
½
ruukkua basilikaa
½
dl
oliiviöljyä
Vaiheet
- Silppua sipuli. Kuumenna öljy paistinpannussa. Lisää sipuli ja jauheliha ruskistumaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä pitsapohjan päälle tomaattikastiketta, juustoraastetta ja ruskistettu jauheliha.
- Paista pitsaa 10–15 minuuttia 225-asteisessa uunissa.
- Kasta basilikanlehdet oliiviöljyyn. Lisää basilika pitsan päälle ja jatka kypsennystä vielä pari minuuttia.
Vinkki! Tuplaa täytteen määrä, jos haluat pellillisen jauhelihapitsaa.