Mainos
klo 12:07 | 9.6.2017
Grillikesän maistuvimpia herkkuja on chili-rubilla maustettu kylki, joka kuivamarinoidaan kotitekoisella rub-mausteseoksella. Kuivamaustaminen on oivallinen vaihtoehto perinteiselle kastikemarinoinnille, sillä siinä maku imeytyy syvemmälle lihaan, jolloin lopputulos on entistäkin mehevämpi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Chili-rubilla maustettu grillattu kylki
Ainekset
2
kg
Atria Sian Paahtokylki
1
rkl
savupaprikajauhetta
2
tl
anchochilijauhetta
1
tl
kuivattua oreganoa
1
tl
valkosipulijauhetta
1
rkl
kuorettomia seesaminsiemeniä
1/2
dl
merisuolaa
2
tl
ruohittua mustapippuria
1/2
dl
muscovadosokeria
Työvaiheet
- Paahda pannulla kaikki muut aineet paitsi muscovadosokeri, lisää sokeri vasta jäähtyneeseen massaan.
- Hiero mausteseos lihan pintaan ja kypsennä uunissa 120 asteessa kunnes kylki on mureaa.
- Loppuvaiheessa uunin lämpötilan voi nostaa 200 asteeseen, jotta saadaan lihaan kaunis paahtunut pinta. Voit myös grillata ribseihin paahtuneen pinnan lopuksi.
- Tarjoa liha esimerkiksi pitaleivän välissä maustetun jogurtin kanssa.