Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
8 kpl
Valmistusaika
40 minuuttia
Vaikeustaso
Kohtalainen
Enchiladat possutäytteellä
Ainekset
8
kpl
maissilettuja
400
g
porsaansuikaleita
1/2
tl
chilijauhetta
1/2
tl
kuminaa
1/2
tl
oreganoa
1
kpl
punaista paprikaa
1
kpl
sipulia
2
kpl
valkosipulinkynttä
2
rkl
öljyä paistamiseen
3
dl
tomaattikastiketta
3
kpl
jalopenoja
2
dl
juustoraastetta
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 180 asteeseen.
- Paista lihasuikaleet öljytyllä pannulla kullanruskeiksi, lisää paistamisen aikana chili, kumina ja oregano. Siirrä kulhoon odottamaan.
- Pilko paprika ja sipulit suikaleiksi. Kuullota paprikat ja sipulit pannulla ja lisää hienonnetut valkosipulit. Sekoita lihasuikaleet kasvisten joukkoon.
- Hienonna jalopenot tomaattikastikkeeseen. Levitä ohut kerros tomaattikastiketta voidellun uunivuoan pohjalle. Annostele maissiletun keskelle lihatäytettä ja 1 rkl juustoraastetta. Rullaa tortillat ja asettele ne uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Kaada loppu tomaattikastike tortillarullille. Ripottele päälle loput juustoraasteesta. Paista uunissa noin 15–20 minuuttia.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Vinkki! Vaihtele lettujen täytettä mielesi mukaan. Väliin sopii jauheliha, naudanliha, mausteiset makkarat ja erilaiset kasvikset.