Broilerinuijat paistuvat meheviksi uunissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
6 annosta
Valmistusaika
noin 1 t
Vaikeustaso
Helppo
Hunajaiset broilerinuijat
Ainekset
18
maustamatonta broilerinuijaa
1 1/2
dl
valmista curry-mangokastiketta (Heinz)
1/2
dl
juoksevaa hunajaa
suolaa
rouhittua mustapippuria
Työvaiheet
- Poista nahat broilerinuijista ja pane nuijat muovipussiin. Lisää sekaan curry-mangokastike ja kääntele pussia niin, että kastike leviää tasaisesti lihojen pinnalle. Sulje pussi ja jätä huoneenlämpöön puoleksi tunniksi maustumaan.
- Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla. Mausta broilerinuijat suolalla ja pippurilla ja kypsennä niitä 200 asteessa noin 15 minuuttia. Ota vuoka uunista ja valele pinnalle juoksevaa hunajaa.
- Pane vuoka takaisin uuniin ja jatka paistamista, kunnes liha on kypsää ja pinta on saanut kauniin paistovärin. Tarjoa lämpiminä tai huoneenlämpöisinä.