Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
10:08 | 21.2.2017

Jauhelihaburritot

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1480 reseptiä
OHJE Outi Väisänen KUVA Panu Pälviä

Mausteisiin jauhelihaburritoihin tulee himo! Kirpeää korianterisalsaa kannattaa lisätä isolla lusikalla.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6 annosta
35 min
Keskivaikea

Jauhelihaburritot

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

6
isoa vehnätortillaa
150
g
cheddarjuustoraastetta
1
prk
ranskankermaa
kirpeää korianterisalsaa (ks. ohje)
Jauhelihakastike
700
g
jauhelihaa
1
rkl
rypsiöljyä
2
isoa tomaattia
1 1/2
tl
suolaa
2
tl
juustokuminaa
2
tl
korianteria
1
tl
savupaprikaa
1
tl
chilijauhetta
1 1/2
rkl
vehnäjauhoja
5
rkl
tomaattipyreetä
3
dl
vettä
1
tlk
Mustapapuja

Vaiheet

  1. Laita uunin grillivastus kuumenemaan.
  2. Tee kastike. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa ja ruskista jauheliha huolellisesti. Kuutioi tomaatit pannuun. Lisää suola ja sekoittele hetki. Ripottele mausteet ja jauhot pannuun. Sekoita. Lisää tomaattipyree ja vesi. Anna kastikkeen hautua ilman kantta 5 minuuttia. Huuhtele pavut ja sekoita ne kastikkeeseen.
  3. Levitä tortillat uunipellille leivinpaperin päälle. Jaa kastike tortilloille ja kiepauta ne rullalle. Ripottele juusto päälle.
  4. Kypsennä uunissa grillivastuksen alla noin 5 minuuttia, kunnes juusto sulaa.
  5. Tarjoa burritot ranskankerman ja korianterisalsan kanssa.

Kirpeä korianterisalsa

Ainesosat

1
salottisipuli
1/2
ruukkua korianteria
1
vihreä chili
200
g
(keltaisia) kirsikkatomaatteja
1
limetin mehu
1/2
tl
suolaa
1/2
tl
sokeria

Vaiheet

  1. Paloittele sipuli, korianteri varsineen ja chili ilman siemeniä.
  2. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta karkeaksi salsaksi.

Tilaa Glorian ruoka & viini
Salsa
jauheliha
meksikolainen
Ranskankerma
burrito
tortilla
jauhelihakierre
Kemut
etno
lasten suosikit

Suosituimmat

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Joulukinkku ruiskuoressa

Maailman paras riisipuuro

Saaristolaisleipä

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini