klo 13:39 | 15.2.2013

Ravintola Bambun ohjeella valmistettu härkäwokki nautitaan heti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
noin 15 min
Vaikeustaso
Helppo
Katuruokaa kotikeittiössä: kevätsipuli-härkäwokki
Ainekset
400
g
ohueksi suikaloitua mureaa naudanlihaa (esimerkiksi ulkofileetä)
öljyä paistamiseen
1 1/2
rkl
vihreää currytahnaa
200
g
kookosmaitoa
1
keskikokoinen porkkana
1
salottisipuli
50
g
sokeriherneen palkoja
2
kevätsipulin vartta
2
rkl
soijakastiketta
1/2
dl
silputtua, tuoretta korianteria
Lisäksi
1/2
l
kasvislientä
200
g
munanuudelia
Työvaiheet
- Kuumenna öljy vokkipannussa ja paista siinä naudanlihasuikaleet nopeasti kahdessa erässä kypsiksi. Nosta sivuun. Paahda pannulla currytahnaa ja kaksi ruokalusikallista kookosmaitoa keskilämmöllä, kunnes seos alkaa tuoksua.
- Lisää ohueksi suikaloitu porkkana ja parin minuutin päästä salottisipuli ja pitkittäin halkaistut sokeriherneet. Kääntele parin minuutin ajan, kunnes kasvikset ovat rapean kypsiä. Lisää joukkoon kookosmaito.
- Kiehauta toisessa kattilassa kasvisliemi ja lisää sekaan nuudelit. Kaada kasvisliemi pois, kun nuudelit ovat pehmenneet. Lisää nuudelit, lihasuikaleet ja silputut kevätsipulinvarret vokkipannuun ja kuumenna kiehuvaksi. Mausta soijalla ja lisää päälle silputtua korianteria. Tarjoa heti.