Korealaiset koirat ovat tulisia mutta mukavan makeita.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
40 min
Helppo
Korean koirat
Ainesosat
4
hot dog -sämpylää
Tuliset kurkut
½
kurkku
½
chili
2
tl
seesamiöljyä
2
tl
väkiviinaetikkaa
½
tl
hunajaa
Kimchisalaatti
1
tlk
kimchiä (korealainen hapankaali)
1
rkl
jogurttia
1
tl
hunajaa
Jauhelihatäyte
2
valkosipulinkynttä
½
chili
1
rkl
öljyä
400
g
naudanjauhelihaa
2
rkl
seesamiöljyä
2
rkl
soijaa
1
rkl
sokeria
Lisäksi
kuivattua sipulia
Vaiheet
- Aloita valmistamalla tuliset kurkut. Leikkaa kurkku ohuiksi siivuiksi. Pilko chili pieneksi. Sekoita kulhossa öljy, etikka, hunaja ja chili. Pyöräytä kurkut mausteissa ja laita jääkaappiin tekeytymään.
- Tee sitten kimchisalaatti. Avaa tölkki ja valuta neste pois. Nosta kimchi leikkuulaudalle ja pilko suikaleiksi. Sekoita jugurtti ja hunaja kulhossa. Lisää kimchi ja sekoita. Anna maustua jääkaapissa.
- Aloita jauhelihatäytteen tekeminen pilkkomalla valkosipuli ja chili pieniksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha ruskeaksi. Lisää jo ruskistuneen jauhelihan joukkoon chili, valkosipuli ja seesamiöljy.
- Kaada soija ja sokeri pannulle jauhelihan sekaan. Sekoita hyvin ja anna soijan keittyä kasaan.
- Lämmitä sämpylät. Täytä hodarit ja viimeistele kuivatulla sipulilla.