Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
25 min
Vaikeustaso
Helppo
Korianteri-kanasuikalevokki
Ainekset
700
g
broilerinrintafileetä
2
tuuheaa oksaa
tuoretta korianteria
5 sentin
pala
purjoa tai 1 kevätsipulin varsi
1
kpl
chilipaprika
tilkka
öljyä
1
tl
tuoretta inkivääriraastetta
1
valkosipulinkynsi
tilkka
vettä
1
tl
soijaa
maun mukaan suolaa
tilkka
seesamiöljyä
Lisäksi
ruuan valmistamiseen vokkipannu ja kaasuliesi
Työvaiheet
- Suikaloi broileri, leikkaa korianterit varsineen noin 3–4 sentin paloiksi sekä purjo tai kevätsipuli pieniksi. Halkaise chili ja poista sisuksista siemenet. Suikaloi chili todella ohueksi.
- Kuumenna pannu hyvin kuumaksi, lisää öljyä ja silputtu chili, inkivääriraaste ja murskattu valkosipulinkynsi. Kääntele nopeasti, kunnes seos on saanut hiukan väriä ja lisää sekaan broilerinsuikaleet.
- Sekoita raaka-aineita voimakkaasti pannulla lennättäen ja lisää vähän vettä, etteivät broilerinsuikaleet juutu pannuun kiinni. Kun liha on kypsää, lisää soija ja hetken kuluttua silputtu purjo tai kevätsipulinvarsi sekä paloiteltu korianteri.
- Mausta lopuksi suolalla ja tilkalla seesamiöljyä. Nauti heti esimerkiksi höyrytetyn riisin kanssa.