Mainos
klo 18:25 | 29.5.2017
Entrecote on pihvien kuningas. Lakritsijauhe mausteena tekee siitä vielä persoonallisempaa. Superfoodina tunnettu lehtikaali taittuu mukavasti myös lämpimäksi lisukkeeksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Lakritsilla maustettu naudan entrecote-pihvi ja sinappinen lehtikaali
Ainekset
1.2
kg
Atria Takuumurea Naturell Naudan Entrecote
1
tl
lakritsijauhetta
2
tl
suolaa
Sinappinen kaali
50
g
voita
300
g
lehtikaalia
1
sipuli
1
rkl
Dijon-sinappia
2
dl
ruokakermaa
1
tl
suolaa
Työvaiheet
- Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista ja leikkaa reiluiksi pihveiksi.
- Sekoita lakritsijauhe ja suola. Mausta pihvit seoksella. Paista tai grillaa pihvit haluttuun kypsyyteen. Muista antaa lihan vetäytyä folion alla viisi minuuttia ennen tarjoilua.
- Sulata voi pannulla ja lisää joukkoon revitty lehtikaali. Kuullota miedolla lämmöllä viisi minuuttia välillä käännellen. Lisää sinappi ja ruokakerma.
- Hauduta kaalia hetki kunnes kerma on hieman saostunut. Mausta suolalla.