Lämpimiä voileipiä ei voi kukaan vastustaa. Saat ekstramakua sivelemällä leipien pintaan pestoa.
Lämpimät voileivät
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Mittaa juustoraaste kulhoon ja riko kananmunat juuston joukkoon. Sekoita hyvin lusikalla. Jätä seos odottamaan.
- Asettele leivät leivinpaperoidulle uunipellille.
- Voitele leivät pestokastikkeella.
- Viipaloi mozzarellat. Huuhdo ja viipaloi tomaatit.
- Levitä leipien päälle kinkkua, mozzarellaa ja tomaatteja. Ripottele jokaisen leivän pinnalle hiukan oreganoa. Jaa ja levitä juusto-kananmunaseos leipien päälle.
- Kypsennä leipiä uunin ylätasossa noin 10 minuuttia, kunnes niiden pinta ruskistuu kauniisti.
Kannattaa opetella tekemään pelmenit itse. Silloin tulee hyvää. Meillä tehdään isohko määrä kerrallaan kahden hrnkilön yhteistyönö ja pakastetaan vanhaan siperialaiseen tapaan vaikka ei tosin lumihankeen.
Resepti valmisruuan ja lihafondin lämmitykseen Ei vakuuta.