Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
13:03 | 6.11.2012

Luumu-sinappipossu

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Katja Nordlund KUVA Sami Repo

Possu saa kylkeensä sinapilla ja timjamilla maustettuja päärynöitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
50 min
Keskivaikea

Luumu-sinappipossu

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
kpl
porsaan sisäfilee
1 1/2
tl
suolaa
2
rkl
luumumarmeladia
1
rkl
sinappia
140
g
pekonia
1/2
rkl
öljyä
Päärynät
4
päärynää
2
tl
sinappia
2
tl
hunajaa
1/2
tl
timjamia

Vaiheet

  1. Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero suola lihan pintaan.
  2. Sekoita marmeladi ja sinappi. Sivele seos fileelle. Kääri pekonit lihan ympärille ja kiinnitä ne tarvittaessa tikuilla.
  3. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista lihan pinta. Paina lihalämpömittari fileen paksuimpaan kohtaan ja siirrä pannu uuniin.
  4. Halkaise päärynät kahtia. Leikkaa puolikkaiden kuperalta puolelta pala pois, jotta ne pysyvät tukevasti alustallaan.
  5. Sivele hedelmille sinappia ja hunajaa ja ripottele timjamia. Nosta päärynät uuniin fileen viereen.
  6. Paista kunnes lihamittari näyttää 65 astetta. Ota ruoka uunista, kääri liha folioon ja anna seistä 15 minuuttia. Peitä päärynät foliolla, jotta ne eivät jäähdy.
  7. Leikkaa liha viipaleiksi ja tarjoa se päärynöiden ja keitettyjen perunoiden kanssa.
Tilaa Glorian ruoka & viini
possu
sinappi
joulu
liharuuat

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Taatelikakku

Joulukinkku ruiskuoressa

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini