Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
13:03 | 20.9.2013

Merimiespihvi

Lisää omaan keittokirjaan
Kodin Kuvalehti on lisännyt 1478 reseptiä
OHJE Sanna Kekäläinen KUVA Reetta Pasanen

Pataan lorautetaan hieman olutta ja perunoiden seuraksi viipaloidaan juureksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 minuuttia + 1,5 tuntia
Keskivaikea

Merimiespihvi

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

500
g
naudanpaistia
3
kpl
sipulia
2
kpl
valkosipulinkynttä
3
rkl
voita tai öljyä
15
kpl
perunaa
1
kpl
porkkanaa
200
g
juuriselleriä
2
tl
suolaa
1
tl
valkopippuria
1
plo
olutta
2
dl
lihalientä
1
kpl
laakerinlehteä

Vaiheet

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Leikkaa liha poikkisyin ohuiksi viipaleiksi. Nuiji paloja kevyesti lihanuijalla tai nyrkeillä. Kuori ja viipaloi sipulit ja juurekset.
  2. Paista lihoihin pannulla voissa kaunis väri. Paistaminen kannattaa tehdä muutamassa erässä. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita hetkeksi sivuun. Paista sipulit pehmeiksi pannulla voissa.
  3. Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain perunaa, juureksia, lihaa ja sipulia. Laita päällimmäiseksi kerrokseksi perunoita.
  4. Kaada vuokaan olut ja lihaliemi. Nestettä pitää olla sen verran, että raaka-aineet melkein peittyvät. Lisää laakerinlehti. Paista uunissa noin 1,5 tuntia. Peitä foliolla kypsymisen puolivälissä.
Tilaa Glorian ruoka & viini
Peruna
merimiespihvi
Naudan paisti
Valio: valkosipulivoi
This is Finland

Suosituimmat

Croque Madame

Tomaatti-halloumikulho ja avokadotahna

Välimeren fenkolivuoka

Kreikkalainen talvisalaatti

Nyhtökurpitsatacot

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini