Mainos
klo 19:05 | 29.5.2017
Paahtofilee sopii hyvin sekä lämpimäksi pääruoaksi että kylmäksi alkupalaksi. Pikkelöinti tekee kasviksista raikkaita ja tuo maut paremmin esille.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Paahtofilee ja pikkelöidyt kasvikset
Ainekset
800
g
Atria Naudan Takuumurea Marmori Ulkofilee
1
dl
majoneesia
1
tl
Dijon-sinappia
Pikkelöidyt vihannekset
200
g
kesäkurpitsaa
200
g
porkkanaa
200
g
varsiselleriä
1
dl
etikkaa
1 1/2
dl
sokeria
3
dl
vettä
Työvaiheet
- Ruskista liha pannulla. Nosta uuniin ja paista 100 asteessa uunin keskitasolla kunnes sisälämpö on 50 astetta. Anna lihan vetäytyä ja jäähtyä rauhassa.
- Leikkaa veitsellä ohuita viipaleita ja asettele ne lautasen pohjalle.
- Sekoita majoneesi ja sinappi keskenään. Laita sinappimajoneesi pursotinpussiin ja purista lihan päälle ohuita raitoja.
- Valmista pikkelöidyt vihannekset. Viipaloi kesäkurpitsa ja tee porkkanasta ja varsiselleristä lastuja juustohöylällä.
- Sekoita etikka, sokeri ja vesi kattilassa. Kiehauta liemi kattilassa ja anna jäähtyä. Lisää kasvikset jäähtyneen liemen joukkoon ja anna maustua noin tunnin ajan.
- Lisää pikkelöidyt kasvikset annoksen päälle ja koristele halutessasi tuoreilla yrteillä.