Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
8:01 | 11.8.2019

Pistaasipossu

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Riikka Väliahde KUVA Panu Pälviä

”Quoi de neuf?” 
Pistaasipossua suoraan ranskalaisesta keittiöstä! Juurekset ja possunfilee muhivat herkulliseksi samassa vuoassa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4
30 minuuttia
Helppo

Pistaasipossu

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1
(650-800g)
porsaan sisäfilee
1
tl
suolaa
1
dl
kuorittuja pistaasipähkinöitä
2
rkl
dijonsinappia
6
perunaa
3
porkkanaa
1
rkl
oliiviöljyä
1
rosmariininoksa
KASTIKE
1
sipuli
1
tl
mustapippureita
1
laakerinlehti
2
dl
valkoviiniiä
2
dl
kermaa
1
rkl
karkeaa dijonsinappia

Vaiheet

  1. Huuhdo filee kylmällä vedellä ja kuivaa se. Ripottele pintaan suola. Jätä huoneenlämpöön.
  2. Pese perunat ja porkkanat. Leikkaa perunat lohkoiksi ja porkkanat ronskeiksi siivuiksi. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  3. Kuori ja rouhi pähkinät veitsellä tai monitoimikoneella. Levitä pähkinärouhe leivinpaperille. Sudi sinappi fileen pintaan pullasudilla. Pyöritä filee pähkinärouheessa ja nosta se leivinpaperin päällä vuokaan.
  4. Nostele perunalohkot ja porkkanat vuokaan. Lorauta päälle oliiviöljy ja ripottele rosmariinista lehdet vihannesten päälle. Nosta vuoka uuniin 25 minuutiksi.
  5. Tee sillä välin kastike. Kuori sipuli ja leikkaa se karkeasti siivuiksi. Paahda sipuleita, pippureita ja laakerinlehtä kattilassa muutama minuutti. Lisää viini ja anna kiehua nesteestä puolet pois. Siivilöi mausteet pois ja lisää kerma sekä sinappi. Kiehauta.
Tilaa Glorian ruoka & viini
pistaasipossu
porsaanfilee
30 minuuttia

Suosituimmat

Shelterin mallasleipä

Munatoti Jamie Oliverin tapaan

Maailman paras riisipuuro

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

New York -juustokakku

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini