”Quoi de neuf?”
Pistaasipossua suoraan ranskalaisesta keittiöstä! Juurekset ja possunfilee muhivat herkulliseksi samassa vuoassa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
30 minuuttia
Vaikeustaso
Helppo
Pistaasipossu
Ainekset
1
(650-800g)
porsaan sisäfilee
1
tl
suolaa
1
dl
kuorittuja pistaasipähkinöitä
2
rkl
dijonsinappia
6
perunaa
3
porkkanaa
1
rkl
oliiviöljyä
1
rosmariininoksa
KASTIKE
1
sipuli
1
tl
mustapippureita
1
laakerinlehti
2
dl
valkoviiniiä
2
dl
kermaa
1
rkl
karkeaa dijonsinappia
Työvaiheet
- Huuhdo filee kylmällä vedellä ja kuivaa se. Ripottele pintaan suola. Jätä huoneenlämpöön.
- Pese perunat ja porkkanat. Leikkaa perunat lohkoiksi ja porkkanat ronskeiksi siivuiksi. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Kuori ja rouhi pähkinät veitsellä tai monitoimikoneella. Levitä pähkinärouhe leivinpaperille. Sudi sinappi fileen pintaan pullasudilla. Pyöritä filee pähkinärouheessa ja nosta se leivinpaperin päällä vuokaan.
- Nostele perunalohkot ja porkkanat vuokaan. Lorauta päälle oliiviöljy ja ripottele rosmariinista lehdet vihannesten päälle. Nosta vuoka uuniin 25 minuutiksi.
- Tee sillä välin kastike. Kuori sipuli ja leikkaa se karkeasti siivuiksi. Paahda sipuleita, pippureita ja laakerinlehtä kattilassa muutama minuutti. Lisää viini ja anna kiehua nesteestä puolet pois. Siivilöi mausteet pois ja lisää kerma sekä sinappi. Kiehauta.