Mainos
klo 8:00 | 28.8.2017
Tuhdin täyteläinen ateria valmistuu näppärästi, kun porsaankyljykset muhivat itsekseen pannulla dijonsinapilla maustetussa valkosipuli-rosmariinikermakastikkeessa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
20 min
Vaikeustaso
Helppo
Porsaankyljykset sinappisessa valkosipuli-rosmariinikastikkeessa
Ainekset
4
porsaankyljystä luilla
2
sipulia
1
prk
(2 dl) Arla Lempi valkosipuli & rosmariini -ruokakermaa
2
rkl
dijonsinappia
2
tl
merisuolaa
2
rkl
rypsiöljyä
1/2
tl
valkopippuria
Työvaiheet
- Ota lihat huoneenlämpöön puolituntia ennen valmistamista.
- Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi. Sekoita ruokakerman joukkoon dijonsinappi. Kuumenna pannulla loraus öljyä. Kuullota sipuleita öljyssä muutama minuutti.
- Mausta kyljykset suolalla ja nosta pannulle. Paista kyljyksiä molemmin puolin noin 3-4 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Mausta valkopippurilla ja kaada joukkoon ruokakerma. Laita kansi päälle ja anna kyljysten kypsyä vielä noin 10 minuuttia kannen alla. Tarjoa täysjyväriisin kanssa.