Kattilassa kypsynyt kylki saa maukkaan pinnan grillissä. Viimeistelyn hoitaa BBQ-kastike.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
2 t + jäähtyminen 1-2 t
Helppo
Porsaanribsit Henkka Alénin tapaan
Ainesosat
2
kg
luullista porsaankylkeä
2
l
vettä
6
mustapippuria
10
maustepippuria
2
laakerinlehteä
1
rkl
suolaa
1
porkkana
2
valkosipulinkynttä
2
sipulia
1
dl
teriyaki- tai BBQ-kastiketta
Vaiheet
- Leikkaa grillikylki kattilaan sopiviksi reiluiksi paloiksi. Lisää vettä sen verran, että lihat peittyvät. Lisää mausteet ja pilkotut vihannekset.
- Hauduta kylkipaloja miedolla lämmöllä noin 1 1/2 tuntia. Anna kylkipalojen jäähtyä liemessään. Nosta ne sitten pois grillausta varten.
- Grillaa ribsejä miedolla lämmöllä välillä teriyaki- tai BBQ-kastikkeella reilusti penslaten.