Ylikypsä possunposki on lihaa mureimmillaan. Kypsennä iso määrä kerrallaan ja käytä leipien, keittojen tai vaikkapa suolaisten lettujen täytteenä.
Possunposkisub
Ainekset
Työvaiheet
- Laita poskilihat uunivuokaan. Lisää mukaan kiehuva vesi ja mausteet.
- Hauduta kannen alla 95 asteisessa uunissa 6 tuntia tai kunnes liha on haarukalla kokeiltaessa täysin pehmeää.
- Kuumenna punaviinikastike ja vatkaa sekaan voi. Peitä posket kastikkeella ja pidä lämpiminä.
- Halkaise patonki ja levitä leikkuupinnalle juusto. Paahda 225 asteisessa uunissa kunnes juusto on hieman sulanut.
- Leikkaa tomaatit ja punasipuli ohuiksi siivuiksi. Täytä patongin puolikas tomaatilla, punasipulilla, maustekurkuilla ja revityllä salaatilla. Nosta päälle possunposket. Lisää ketsuppi ja majoneesi raitoina.
- Laita patongin kansi päälle ja leikkaa patonki neljään osaan. Kääri subleipä leivinpaperiin, josta se on helpompi syödä.