Ylikypsä possunposki on lihaa mureimmillaan. Kypsennä iso määrä kerrallaan ja käytä leipien, keittojen tai vaikkapa suolaisten lettujen täytteenä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Possunposkisub
Ainekset
2
kg
possun poskia
1
l
vettä
1
tl
suolaa
2
laakerinlehteä
1
tähtianis
1
tl
mustapippureita
3
neilikkaa
1
l
punaviinikastiketta
20
g
voita
Leivät
1
patonki
100
g
cheddarjuustoviipaleita
2
tomaattia
1
punasipuli
100
g
maustekurkkuviipaleita
1
jäävuorisalaatti
1
rkl
tomaattiketsuppia
2
rkl
majoneesia
Työvaiheet
- Laita poskilihat uunivuokaan. Lisää mukaan kiehuva vesi ja mausteet.
- Hauduta kannen alla 95 asteisessa uunissa 6 tuntia tai kunnes liha on haarukalla kokeiltaessa täysin pehmeää.
- Kuumenna punaviinikastike ja vatkaa sekaan voi. Peitä posket kastikkeella ja pidä lämpiminä.
- Halkaise patonki ja levitä leikkuupinnalle juusto. Paahda 225 asteisessa uunissa kunnes juusto on hieman sulanut.
- Leikkaa tomaatit ja punasipuli ohuiksi siivuiksi. Täytä patongin puolikas tomaatilla, punasipulilla, maustekurkuilla ja revityllä salaatilla. Nosta päälle possunposket. Lisää ketsuppi ja majoneesi raitoina.
- Laita patongin kansi päälle ja leikkaa patonki neljään osaan. Kääri subleipä leivinpaperiin, josta se on helpompi syödä.