Mainos
klo 9:33 | 12.6.2017
Murea entrecote-pihvi on monen lihanystävän ehdoton suosikki – erityisesti kesägrillissä paistettuna. Jos kaipaat pihviin sopivaa suolaisuutta ja syvempää makua, kokeile maustaa se savusuolalla. Kyytipoikana maistuu raikas, tuore parsa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Savusuolalla maustettu entrecote-pihvi
Ainekset
750
g
Atria Takuumurea Naturell Naudan Entrecote
1/4
dl
savusuolaa
2
tl
rouhittua mustapippuria
500
g
tuoretta vihreää parsaa
2
nippua
kevätsipulia
punaista chiliä maun mukaan
kapriksia maun mukaan
Työvaiheet
- Ota filee huoneenlämpöön viimeistään puoli tuntia ennen valmistamista. Leikkaa noin 200 gramman kokoisia pihvejä ja nuiji niitä kevyesti. Hiero fileen pintaan savusuolaa ja pippuria.
- Paista pihvit parilapannulla tai grillissä 2 minuuttia molemmilta puolilta. Anna vetäytyä folion alla 2 min ennen ruokailua.
- Isot parsat voi kuoria tyvestä, mutta ohuemmat kannattaa jättää kuorimatta. Leikkaa parsat noin 5 cm tangoiksi.
- Huuhtele ja leikkaa kevätsipulit reiluiksi paloiksi. Paista parsat ja sipulit oliiviöljyssä halkaistun chilin kanssa. Lisää lopussa joukkoon kaprismarjat. Mausta suolalla ja pippurilla.