Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Liha
13:26 | 24.4.2014

Täytetyt tomaatit

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Teresa Välimäki KUVA Nico Backström

Tomaattien täytteenä on paitsi proteiinipitoista jauhelihaa, myös runsaasti raejuustoa. Makua tulee kapriksista ja tuoreesta oreganosta. Tee kerralla runsas annos, sillä nämä saattavat loppua hetkessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
30 minuuttia
Helppo

Täytetyt tomaatit

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

8
pihvitomaattia
200
g
jauhelihaa
1
punainen paprika
1
sipuli
2
rkl
kapriksia
2
rkl
tuoretta oreganoa
suolaa
mustapippuria
200
g
raejuustoa
4
rkl
parmesaaniraastetta
tuoretta oreganoa viimeistelyyn

Vaiheet

  1. Leikkaa tomaateista lakit pois ja koverra sisus lusikalla. Ripottele tomaattien sisälle hieman suolaa ja anna itkettyä hetki. Kaada kertynyt neste pois. Pane jauheliha pannulle paistumaan. Kuutioi paprika ja sipuli. Kun jauheliha on ruskistunut, lisää pannulle paprika- ja sipulikuutiot. Paista pari minuuttia ja lisää kaprikset, hienonnettu oregano, suolaa ja mustapippuria. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon raejuusto. Lusikoi täyte tomaattien sisälle ja ripottele pinnalle parmesaaniraaste.
  2. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Viimeistele oreganolla. Tarjoa vihreän salaatin kera.
Tilaa Glorian ruoka & viini
tomaatti
jauheliha
sporttiruoka
30 minuuttia
jauhelihakierre

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Shelterin mallasleipä

Taatelikakku

Graavilohi suolaliemessä eli jääkellarin lohi

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini