Vain yksi chorizomakkara! Tässä pastassa chorizon tarkoituksena on höystää pasta mehevän mausteiseksi. Tarvitset valmistukseen yhden ison kasarin, jossa maut hautuvat herkullisesti yhteen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
30 min
Vaikeustaso
Helppo
Yhden astian chorizo-porkkanapasta
Ainekset
2
sipulia
1
yksikyntinen valkosipuli
2–3
porkkanaa
1
chorizomakkara
2
rkl
öljyä
1
tl
paprikajauhetta
1
rkl
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
1
l
vettä
1
kasvisliemikuutio
2
rkl
tomaattipyreetä
2
rkl
kapriksia
1
tl
suolaa
1
tl
mustapippuria myllystä
3
dl
kasvispastaa (esim. Torino kaura-porkkana-tortiglioni)
100
g
babypinaattia
(parmesaania)
Työvaiheet
- Kuori sipulit ja porkkanat. Lohko sipuli, hienonna valkosipuli ja viipaloi porkkanat. Viipaloi makkara.
- Kuumenna öljy ison kasarin pohjalla. Kuullota sipuleita muutama minuutti. Lisää joukkoon makkaraviipaleet ja paprikajauhe. Jatka paistamista muutama minuutti.
- Lisää pannulle porkkanat, hienonnettu rosmariini, vesi, kasvisliemi, tomaattipyree, kaprikset, suola sekä pasta. Sekoita ainekset.
- Hauduta pastaa kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Lisää lopuksi joukkoon tuore pinaatti ja maun mukaan parmesaanilastuja.
Hei, kokonaisuus jäi vetiseksi, on kuin keitto. Onko pastan määrä oikea? Laittaisin puolet enemmän pastaa, kuin ohjeessa. Muuten hyvin herkullinen ruoka.