Vain yksi chorizomakkara! Tässä pastassa chorizon tarkoituksena on höystää pasta mehevän mausteiseksi. Tarvitset valmistukseen yhden ison kasarin, jossa maut hautuvat herkullisesti yhteen.
Yhden astian chorizo-porkkanapasta
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori sipulit ja porkkanat. Lohko sipuli, hienonna valkosipuli ja viipaloi porkkanat. Viipaloi makkara.
- Kuumenna öljy ison kasarin pohjalla. Kuullota sipuleita muutama minuutti. Lisää joukkoon makkaraviipaleet ja paprikajauhe. Jatka paistamista muutama minuutti.
- Lisää pannulle porkkanat, hienonnettu rosmariini, vesi, kasvisliemi, tomaattipyree, kaprikset, suola sekä pasta. Sekoita ainekset.
- Hauduta pastaa kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Lisää lopuksi joukkoon tuore pinaatti ja maun mukaan parmesaanilastuja.
Hei, kokonaisuus jäi vetiseksi, on kuin keitto. Onko pastan määrä oikea? Laittaisin puolet enemmän pastaa, kuin ohjeessa. Muuten hyvin herkullinen ruoka.