
Helppo lisuke, jonka valmistamisessa vaikeinta on malttaa odottaa salsan mehustumista.
Ruokaisa salsa, joka sopii sipsien dipiksi tai tortillalettujen täytteeksi. Salsa on ruokaisaa, joten se on oiva lisuke myös kanalle tai vaikkapa pastalle.
Kikhernesalsa
Ainekset
Työvaiheet
Huuhtele kikherneet. Silppua korianteri ja punasipuli pieneksi hakkelukseksi. Jos käytät valkosipulia, murskaa se mahdollisimman pieneksi. Poista tomaateista karat ja paloittele tomaatit. Älä heitä sisuksia pois, vaan käytä nekin. Silppua chili pieniksi renkaiksi.
Sekoita ainekset keskikokoiseen kulhoon. Lisää joukkoon tomaattipyre ja limemehu. Sekoita hyvin, mausta lopuksi suolalla. Lisää myös pieni ripaus sokeria, joka taittaa hapokkuutta ja korostaa tomaatin mehevyyttä. Anna salsan vetäytyä kylmässä pari tuntia.
Tää näyttää vähän sellaiselta ruualta, joka meillä hupenisi suoraan lusikalla kauhoen parempiin suihin. Ai mitkä nachot :D Pakko kokeilla! Kiitti ohjeesta.