Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Lisukkeet
Kastikkeet, tahnat ja marinadit
16:16 | 7.8.2012

Nopea rucolasinappi (1 pieni purkki)

Lisää omaan keittokirjaan
Glorian ruoka ja viini on lisännyt 3757 reseptiä
Ohje: Sanna Maskulin Kuva: Tuomas Kolehmainen

Supernopeilla itse valmistetuilla sinapeilla saat mainiota makua ateriaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 pieni purkillinen
15 min
Helppo

Nopea rucolasinappi (1 pieni purkki)

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

1/2-1
dl
hienonnettua rucolaa
1
dl
oliiviöljyä
1
valkosipulinkynsi
1/2
tl
suolaa
1
tl
balsamicoa
1
dl
valmista dijonininappia (esim. Maille)

Vaiheet

  1. Soseura karkeaksi hienonnettu rucola, öljy, kuorittu valkosipulinkynsi, suola ja balsamico tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Lisää tarvittaessa öljyä. Sekoita tahna ja dijoninsinappi. Tämä sinappi on heti valmista tarjottavaksi. Säilytä viileässä.

 

 

Punaherukkasinappi (1 pieni purkki)

Ainesosat

2
dl
punaherukoita
2
dl
sokeria
1/2
dl
rypsiöljyä
1
tl
suolaa
1/2
dl
sinappijauhetta

Vaiheet

  1. Soseuta marjat sauvasekoittimella tai blenderissä. Kaada sose kattilaan sokerin kanssa. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Lisää öljy ja suola. Anna poreilla hiljaisella lämmöllä 3-5 min. Nosta kattila levyltä ja sekoita sinappijauhe hyvin joukkoon. Kaada kuumennettuun lasipurkkiin ja sulje kansi. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja siirrä jääkaappiin. Sinappi on valmista heti jäähdyttyään mutta maku paranee, jos annat sinapin tasaantua yön yli. Säilytä viileässä.

Tryffelisinappi (1 pieni purkki)

Ainesosat

1
dl
sinappijauhetta
1
dl
sokeria
1
dl
kermaa
1
kananmunan keltuainen
1
tl
valkoista balsamicoa
1/2
tl
suolaa
3
rkl
hyvää tryffeliöljyä (esim. La Favorita Fish)

Vaiheet

  1. Mittaa sinappijauhe, sokeri, kerma, keltuainen, etikka ja suola kattilaan. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua matalalla lämmöllä 3 min. Sekoita tryffeliöljy kuumaan sinappiseokseen. Mitä parempaa öljyä käytät, sen vähemmän sitä tarvitset. Kaada sinappi kuumennettuun lasipurkkiin ja sulje kansi. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja sen jälkeen yön yli jääkaapissa. Säilytä viileässä.
Tilaa Glorian ruoka & viini
sinappi
pikasinappi
joulu
Joulu
Juhannus

Suosituimmat

Saaristolaisleipä

Shelterin mallasleipä

Graavisiika Henri Alénin tapaan

Taatelikakku

Joulukinkku ruiskuoressa

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini