Supernopeilla itse valmistetuilla sinapeilla saat mainiota makua ateriaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 pieni purkillinen
15 min
Helppo
Punaherukkasinappi (1 pieni purkki)
Ainesosat
2
dl
punaherukoita
2
dl
sokeria
1/2
dl
rypsiöljyä
1
tl
suolaa
1/2
dl
sinappijauhetta
Vaiheet
- Soseuta marjat sauvasekoittimella tai blenderissä. Kaada sose kattilaan sokerin kanssa. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Lisää öljy ja suola. Anna poreilla hiljaisella lämmöllä 3-5 min. Nosta kattila levyltä ja sekoita sinappijauhe hyvin joukkoon. Kaada kuumennettuun lasipurkkiin ja sulje kansi. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja siirrä jääkaappiin. Sinappi on valmista heti jäähdyttyään mutta maku paranee, jos annat sinapin tasaantua yön yli. Säilytä viileässä.