Supernopeilla itse valmistetuilla sinapeilla saat mainiota makua ateriaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
1 pieni purkillinen
15 min
Helppo
Tryffelisinappi (1 pieni purkki)
Ainesosat
1
dl
sinappijauhetta
1
dl
sokeria
1
dl
kermaa
1
kananmunan keltuainen
1
tl
valkoista balsamicoa
1/2
tl
suolaa
3
rkl
hyvää tryffeliöljyä (esim. La Favorita Fish)
Vaiheet
- Mittaa sinappijauhe, sokeri, kerma, keltuainen, etikka ja suola kattilaan. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua matalalla lämmöllä 3 min. Sekoita tryffeliöljy kuumaan sinappiseokseen. Mitä parempaa öljyä käytät, sen vähemmän sitä tarvitset. Kaada sinappi kuumennettuun lasipurkkiin ja sulje kansi. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja sen jälkeen yön yli jääkaapissa. Säilytä viileässä.