Jyrki Sukulan italialaisen grillimenun raikkaina kasvislisukkeina tarjotaan vihreää salsa verdeä ja tomaattipohjaista salsa picantea.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
20 minuuttia
Helppo
Salsa picante
Ainesosat
1
ras
kirsikkatomaatteja
1
kpl
punainen paprika
1
kpl
valkosipulinkynsi
suolaa
mustapippuria
1
tl
sokeria
1
rkl
valkoviinietikkaa
tai
2
rkl
limen mehua
2
rkl
öljyä
vihreitä yrttejä (lehtipersiljaa, rucolaa tai basilikaa)
Vaiheet
- Puolita tomaatit. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja hienonna niin pieneksi silpuksi kuin kykenet. Kuori salottisipuli ja silppua hienoksi. Kuori ja raasta valkosipulinkynsi.
- Laita vihannekset kulhoon ja mausta suolalla, pippurilla, sokerilla, viinietikalla tai limen mehulla ja öljyllä.
- Silppua yrtit ja ripottele salsan päälle.