
Korealainen sitruunasiirappi sopii niin kylmien kuin kuumienkin juomien maustamiseen. Poimi makeat sitruunat halutessasi juoman joukkoon antamaan lisämakua.
Korealainen sitruunasiirappi
Ainekset
Työvaiheet
1. Pese sitruunat huolellisesti kuumalla vedellä ja harjalla. Kuivaa.
2. Leikkaa sitruunat hyvin ohuiksi viipaleiksi ja poista siemenet. Sekoita joukkoon sokeri. Laita viipaleet lasipurkkeihin ja anna tekeytyä huoneenlämmössä 3 vrk. Kääntele purkkeja välillä, jotta sokeri sekoittuu tasaisesti.
Vinkki Kun haluat kuumaa sitruunajuomaa, mittaa 2 rkl siirappia kuppiin ja kaada kiehuva vesi päälle. Sitruunasiirappi sopii myös kylmiin juomiin sekä korealaisiin kastikkeisiin. Säilytä purkki jääkaapissa.