Loistava lisuke savukalalle. Tillin voi korvata tuoreella rosmariinilla, jolloin käy myös lihan kanssa hienosti.
Perunasalaatti kalalle
Ainekset
Työvaiheet
Kuutioi perunat ja porkkanat. Keitä ensin kananmunat koviksi, ota ne pois keitinvedestä ja keitä perunat ja porkkanat juuri ja juuri kypsiksi, lisää lopussa pussi herne-maissi-paprikaa keitinveteen pariksi minuutiksi. Kaada siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä ettei perunat kypsy muusiksi. Valuta kuivaksi. Laita perunat, porkkanat ja hemapa kulhoon, sekoita joukkoon Creme fraiche, tillisilppu, mustapippuria, sitruunapippuria ja aromisuolaa. Lopuksi pyöräytä sekaan kuutioidut kananmunat. Laita jääkaappiin maustumaan. Tarjoa esim. savustetun lohen kanssa, toimii!